Ovatko yrityksesi markkinointiasiat kunnossa?

Olipa projektisi sitten suuri tai pieni, haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Toteutetaan yhdessä visiosi, jalostetaan ideoitasi - tai voit, totta kai, jättää koko projektin meidän huoleksemme ja keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten. Niin mekin teemme.

WEB-RATKAISUT JA DIGITAALINEN MAINONTA

Govus loihtii juuri sinun tarpeisiisi sopivat, selkeät ja helppokäyttöiset nettisivut. Rakennamme sivut luotettavaa ja suosittua WordPress-julkaisualustaa hyväksi käyttäen, jonka ansiosta sivujen päivittäminen ja sisällön lisääminen on helppoa kokemattomammallekin käyttäjälle.

 

Opastamme mielellämme Sinut sosiaalisen median maailmaan, jotta voit olla näkyvillä siellä, missä asiakkaasikin ovat. Tarvittaessa laadimme juuri Sinulle sopivan sosiaalisen median markkinointistrategian materiaaleineen ja toteutuksineen.

 

Nettisivujen suunnittelu sisältää meillä aina logon suunnittelun tai tarpeen vaatiessa olemassa olevan logon muokkauksen, teknisen tuen sekä perustasoisen hakukoneoptimoinnin. Kauttamme saat myös

  • oman domain-nimen haluamallasi päätteellä
  • hosting-palvelun sivustollesi
  • Facebook-, Instagram- ja Google AdWords-markkinointikampanjat

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Logo on yrityksesi kasvot, värit ovat sen ilme... Kuulostaako järkevältä? Meidän mielestämme kyllä, ja siksi haluammekin Sinun ilmeesi jättävän hyvän ensivaikutelman.

 

Logon perimmäinen tarkoitus on tunnistaminen, ja parhaimmassa tapauksessa se jää ihmisten mieliin ja toimii yrityksesi arvojen välittäjänä relevantille yleisölle. Logon tarkoituksena ei juurikaan ole kertoa asiakkaillesi, mitä myyt tai teet, vaan ennemminkin olla relevantti symboli, josta yleisösi tunnistaa Sinut. Joko mainitsimme kasvot? Logo on useimmiten simppelin yksinkertainen, joskus oivaltavan nokkela, ja mielellään hieno! Millainen sinulle kelpaisi?

 

Siispä haluamme kuulla toiminnastasi. Millaiset arvot sykkivät taustalla, mitä teet kilpailijoitasi paremmin? Keitä ovat ne, joille haluat kommunikoida? Mitä mielikuvia haluat ilmeelläsi välittää? Mitä et halua? Laitetaan piirtopöydät sauhuamaan ja kehitellään toiveidesi mukainen ulkoasu, joka kertoo asiakkaillesi Sinun tarinaasi.

MAINOKSET JA MATERIAALIT

Ylempänä puhuimme tunnistamisesta ja arvojen välittämisestä. Seuraavaksi kuvaan astuvat markkinointimateriaalit. Näiden tehtävänä onkin sitten kertoa kansalle, mitä tarjottavaa Sinulla on. Tuotteesi, palvelusi, vuosisadan paras tarjous...

 

Meiltä saat yksilölliset ja laadukkaat markkinointimateriaalit tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Repertuaariimme kuuluvat muun muassa

  • julisteet, flyerit ja käyntikortit
  • hinnastot, menut ja esitteet
  • digitaaliset materiaalit, kuten valotaulumainokset ja kevyesti animoidut spotit
  • vaateprinttien suunnittelu (kysy myös painatuksesta kauttamme)
  • some-markkinointimateriaalit

ÄÄNISUUNNITTELU

Govuksen ammattitaito ylettyy visuaaliselta puolelta myös audiotekniikan syövereihin. Käytössämme oleva ammattilaistasoinen studiolaitteisto taipuu loistavasti muun muassa radiomainosten äänitykseen ja videoiden spiikkaukseen. Tarvittaessa sävellämme ja nauhoitamme sinulle uniikin tunnussävelmän tai vaikkapa taustamusiikin mainokseesi. Studiomme mobiiliversio mahdollistaa äänitykset lähes missä vain, missä on sähköä. Yhteistyökumppaniemme kautta järjestämme toteutuksen myös suuremman mittakaavan äänitysprojekteihin ja tapahtumiin.