Dueem

Govus on ajan hermoilla! Kuluttajien luoman sisällön tuorein manifestaatio, suoratoisto eli streamaus on ollut suosioltaan kasvussa jo jokusia vuosia, eritoten eSports-yhteisöissä. Mielipidevaikuttajien ilmiö ei ole lainkaan uusi (blogit, köh!), mutta streamaus on tuonut tähän uusia tuulia sen interaktiivisen luonteen vuoksi. Twitch.tv on verkkoyhteisö jossa tätä harrastetaan eritoten pelaamisen mutta myös luovien harrasteiden parissa. Yksittäiset streamaajat nimimerkkien alla toimiessaan saattaavat haluta brändätä itsensä ja luoda visuaalisen ilmeen. Toisin sanoen, tarvitaan näyttävä ja alan tyyliin sopiva eSports-logo Tässä kohtaa Govus astuu kuvaan!

Asiakkaamme Dueem kaipaili logokseen maskottia sekä cyberpunk-tyylistä ilmettä, joka tarkoittaa käytännössä räikeitä neonvärejä yhdistettynä futuristiseen elektronisiin elementteihin. Dueem-nimimerkkihän tuo jokaisella ensimmäisenä mieleen Doom™-räiskintäpelit, joten miksei apinoitaisi röyhkeästi yleisilmettä sieltä? Kopioinnista ei sentään ole kyse, vaan moodboardin kasaamisesta! Tähän leikekirjamaiseen settiin kasataan inspiraation lähteitä, joita olivat kasarihevi ja pelit. Maskotiksi ohjeet kuuluivat “joku demoni”, joten tabletti tulille ja luonnostelemaan. Oheisissa kuvissa nähtävillä ensimmäinen luonnos, joka yhdistää sopivasti muun muassa Iron Maidenia ja Doomin Cyberdemonia. Selvää oli, että tuloksen tulee olla todella rankka. Sijoitetaan lopuksi teksti hampaiden väliin ja sarvet kietoutumaan ympärille, eipä saanut enää unta tämän jälkeen!

Asiakas tarvitsi settiin ruutuja eri tarkoituksiin kuten “kiitos katsomisesta”, “offline” sekä “streami alkaa pian”. Lisäksi hän toivoi tilaajilleen tarkoitetun, metallimusiikista tuttua käsimerkkiä esittävät custom emojin normaalina, hopeisena ja kultaisena. Sano vain sana, niin johan tapahtuu. Taustalle hieman minimalistista virtapiirikuviota, sähköä, vihreää ja violettia valoa, ja cyberpunk-soppa onkin valmis suoraan lähetykseen. Dueemin uusi eSports-logo on valmis kovaan ajoon!

 

Ps. Katso myös suunnittelemamme Black Cat eSports- ja Deep Blue Gaming- logot!

Categories