Einherjer Fitness

Tuore toiminimi personal trainerien saralla kantaa nimeä Einherjer Fitness, ja Govuksen tehtävänä on kaavailla viikinkiaiheinen logo. Mitäs kaikkia vaihtoehtoja onkaan? Riimut, veneet, kilvet, sarvikypärät? Vastoin suhteellisen yleistä käsitystä, viikingithän eivät käyttäneet sarvilla koristeltuja päähineitä, joten emme voi sortua tähän stereotypiaan.

Mielenkiinto kohdistuikin Mjölniriin eli Thorin vasaraan, jota esittävät riipukset toimivat tämän designin esikuvana. Oheisissa kuvissa on nähtävillä mallina toiminut googlesta löydetty kuva. Koristelut ovat melko yksityiskohtaisia, mutta kun tiesimme kuvion keskialueen jäävän nimen peittoon, ei ole syytä kopioida mallikuvaa täysin sataprosenttisesti.

Fontiksi oli valikoitunut kulmikas riimukirjoitus pienillä omilla modifikaatioilla höystettynä, joten emme halunneet vasarankaan poikkeavan tästä linjasta. Pienellä Illustrator-taialla muutimme alunperin pyöreitä muotoja sisältäneen vasara-ikonin hieman karkeampaan ja kulmikkaampaan muotoon, jotta nämä kaksi objektia kävisivät paremmin yhdestä kokonaisuudesta. Perspektiiviä vääntämällä lopputulos näyttää hieman alhaalta päin katsotulta joka on omiaan lisäämään sopivaa majesteettisuutta jo valmiiksi badass-designiin! Kyllä nyt rauta taipuu.

Categories