Tritona

Tällä hetkellä Oulussa vaikuttava laulun ja pianonsoiton opettaja Ida-Katharina antaa laulu- ja pianotunteja sekä tekee keikkaa Tritona-nimimerkin alla. Tritona tarvitsi monikieliset nettisivut, joten olimme paikalla auttamassa.

 

Luonnollisesti nettisivujen kylkeen oli asianmukaista kehitellä logo, johon saimme melko vapaat kädet. Ainoa ohje oli nimen “tri”-osasta mieleen tuleva kolmio. Asia selvä, eikun kehittelemään. Tässä tapauksessa haluamme logon muistuttavan myös hieman T-kirjainta, mutta samalla tuoden mieleen myös nuottiviivastoilta tuttuja F- ja G-nuottiavaimia. Aivan samanlaista kopiointia ei sentään ole syytä harrastaa, vaan ottaa näistä varsin näteistä kaarevista muodoista hieman vaikutteita.

 

Eikä siinä vielä kaikki, sillä muuan musiikillinen termi nimeltä “tritonus” tarkoittaa melkoisen dissonoivan kuuloista intervallia, jota ennenwanhaan on kutsuttu jopa paholaiseksi musiikissa. Haluamme ilman muuta kunnioittaa perinteitä, joten laittakaamme pari aiemmin mainittua kurvia hieman sarvia muistuttamaan!

Ps. Logon suunnittelu kuuluu meillä aina nettisivujen hintaan!

Categories